Vilkår  & Betingelser

BOOKING:
For at kunne booke baner eller lign. skal man registreres som bruger af PULS.
Det er gratis at oprette en bruger.

ALDERSBEGRÆNSNING:
Man skal minimum være 16 år for at kunne blive bruger af PULS.
Dette gælder både månedsabonnementer og bookning af baner osv.

OPRETTELSESGEBYR:
Det koster kr. 100,- i oprettelsesgebyr, som kun skal betales første gang.

BINDING:
Når du tilmelder dig et månedsabonnement binder du dig for den pågældende måned + 1 måned.

MEDLEMSKORT:
Medlemskabet er personligt og medlemskortet må IKKE bruges af andre eller til at lukke andre ind.

MISTET KORT:
Har du mistet dit kort, kan du bestille et nyt mod et gebyr på kr. 50,- ved at skrive til puls@sepe.dk eller henvende dig i caféen i Veldtofte. Se åbningstider under RECEPTION & CAFÈ

AFBUD FRA HOLDTRÆNING:
Melder du dig fra et hold mindre end 3 timer før holdstart, eller møder du ikke op, vil du blive pålagt et gebyr på kr. 30,-.
Det er derfor vigtigt at du ankomstregistrerer dig på skærmen ved siden styrketræningslokalet. Her skal du køre dit kort gennem kortlæseren og melde din ankomst på touchskærmen.
Du kan også henvende dig i Caféen i Veldtofte eller til instruktøren der har pågældende hold ved ankomst.

SKIFT AF TYPE AF MEDLEMSKAB:
Det koster kr. 50,- i administrationsgebyr at skifte til en anden type medlemskab. Ønsker du at skifte medlemskab, skal du skrive en mail til puls@sepe.dk. Et skift af medlemskab skal bestilles senest d. 15. i måneden for at træde i kraft fra næste opkrævning.

OPRETTELSE AF BERO:
Ønsker du at holde en pause, kan du sætte dit medlemskab i bero ved at skrive til puls@sepe.dk. Beroet kan minimum vare 2 måneder og maksimalt strække sig over 6 måneder.
Det koster et gebyr på kr. 100,- at oprette et bero.
Et bero skal ønskes senest d. 15. i måneden for at træde i kraft fra næste opkrævning.

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB:
Ønsker du at opsige dit abonnement kan det gøres ved at skrive til puls@sepe.dk senest den 15. i måneden, hvis det skal træde i kraft ved udgangen af indeværende måned.
Sker opsigelsen efter den 15. i måneden, vil opsigelsen først træde i kraft ved udgangen af måneden efter.

BETALER DU MED BETALINGSKORT:
Hvis du betaler efter sidste betalingsdato, når vi ikke at registrere det, inden vi sender næste indbetalingskort ud. Beløbet er derfor med på kortet igen, selv om du har betalt. Vi beder dig alligevel betale hele beløbet, da vi regulerer det på din næste opkrævning. Du vil aldrig komme til at betale for den samme måned to gange.

MANGLENDE BETALING:
Betaler du ikke dit medlemskab til tiden, vil du blive opkrævet et rykkergebyr.

BETALINGSSERVICE:
Tilmeld dig betalingsservice og spar kr. 25 i administrationsgebyr samt undgå problemer med rettidig betaling. Du kan tilmelde dig PBS på din profil eller ved betaling af girokort.
Vær opmærksom på at der kan gå op til 3 måneder før tilmeldingen registreres, og gebyret vil automatisk blive fratrukket. 

Vi henviser til, at man følger retningslinjerne for den facilitet, man befinder sig på. Bl.a. i styrketræningsrummet hænger de gældende retningslinjer på væggen.