Klippekort

Klippekort

PULS – Sport & Motion udbyder klippekort, som giver dig mulighed for at kunne benytte flere af de aktiviteter Sport & Event Park Esbjerg tilbyder.
Med klippekort er det nemt og enkelt at booke leje af flexfodbold, Padel, mountainbike, badminton og squash. Ligeledes kan klippekortet bruges til at få adgang til motionscentrene og holdtræning.   

Klippekortet er virtuelt og klippene trækkes automatisk, når der foretages en booking med din PULS bruger.

 

Priser på klippekort:

10 klip    375 kr.
20 klip 700 kr.

Ved køb af klippekortene må du bruge så mange klip du vil samtidig, og kan derved leje flere baner på en gang.

Gyldigheden for et klippekort er 2 år.

Der kan maksimalt foretages 6 åbne bookninger. Først når den ene af bookingerne er endt, kan der oprettes endnu en booking.

 

Klippekortet giver adgang til mange aktiviteter

Flexfodbold             2 klip
Squash 2 klip
Badminton 2 klip
Mountainbike 1 klip
Padel 3-5 klip
Holdtræning 1 klip

 

 

PULS - medlemmer

Har du allerede et af vores PULS måneds abonnementer, medfølger der til NORMAL PULS og MAX PULS et 10-tursklippekort, som automatisk genopfyldes hver måned. Resterende klip kan ikke gemmes og overføres ikke til efterfølgende måned.

Specielt for abonnementsklippekort, er det kun muligt at foretage én booking ad gangen således at, der kun kan lejes én bane pr. time.

Der kan maksimalt foretages 2 åbne bookinger. Først når den ene af bookingerne er endt, kan der oprettes endnu en booking.

Du kan ikke booke indendørs Padel med et klippekort der er tilknyttet et abonnement og klippene kan ikke kombineres med de almindelige klippekort man kan købe enkeltvis.