Sådan bliver du medlem

1. Opret dig

Opret dig som ny bruger i vores bookingportal. Med denne bruger kan du fremover booke fx holdtræning, badminton, flexfodbold, Padel osv.

Det er gratis at oprette en bruger hos PULS - Sport & Motion.

Opret bruger og tilmeld dig her

2. Køb et abonnement

Når du er oprettet som bruger kan du købe et PULS medlemskab i fanen "Medlemskaber/klippekort". Her vil alle de tilgængelige medlemskaber kunne vælges.

Du kan ikke købe et seniormedlemskab eller en firmaaftale online.
For køb af seniormedlemskab skal du sende en mail til puls@sepe.dk med vedhæftet dokumentation i form af billede ID vedhæftet.
For køb af Firmamedlemskabe skal du sende en mail til puls@sepe.dk med vedhæftet dokumentation på ansættelse ved den pågældende virksomhed (fx lønseddel)

 

3. Nu er du medlem

Du har nu adgang til motionscentrene i både Guldager Idrætscenter og Veldtofte Idrætspark.
Har du købt NORMAL eller MAX PULS har du også adgang til at booke dig på holdtræning og booke aktiviteter med dit klippekort. 
MAX PULS medlemmer kan benytte sig af Svømmestadion Danmark og Esbjerg Spa & Wellness efter gældende regler for abonnementet. 

 

4. Hent dit medlemskort

Som medlem af PULS - Sport og Motion, får du et personligt medlemskort, som kun må benyttes af indehaveren. Medlemskortet er udstyret med en magnetstribe, som giver mulighed for at registrere fremmøde osv. på vores skærme ved centrene.
Derudover indeholder kortet en chip til Sport & Event Park Esbjergs låsesystem, så kortet kan bruges som nøgle til faciliteterne i Veldtofte Idrætspark og Guldager Idrætscenter.

For medlemmer med MAX PULS vil magnetstriben ligeledes fungere som adgangskort til Svømmestadion Danmark og Bramming Svømmehal. 

Medlemskortet bliver lavet førstkommende hverdag efter dit køb. Du vil modtage en mail så snart kortet ligger klar til dig i Svømmestadion Danamrk.

 

Medlemskort skal afhentes her:

Svømmestadion Danmark
Gl. Vadevej 60
6700 Esbjerg 

Mandag - Torsdag     07.30 - 20.00
Fredag  07.30 - 17.00
Weekend  09.00 - 17.00